Samenzwang

Er groeit een kindje in jouw schoot. Jouw buik en hart worden elke dag een stukje groter. Want terwijl het lijfje in de maak is, krijgt ook de verbinding tussen jullie vorm. Op een magisch moment in de afgelopen weken is het bewustzijn van jouw kindje ingedaald. En daar zoek jij contact mee.

Daar gaat Samenzwang over: hart-tot-hart contact met jouw buikbaby.

Voor zover ik weet is er voor dit intieme contact geen beter middel dan jouw stem. Jouw zingende stem. Als jij zingt dan geniet jouw baby mee. Van jouw klanken en ook van de vibratie van jouw stem. Het is als een warm bad en massage in en. Zingen is ook nog op een andere manier heilzaam. De hormonen die vrijkomen brengen jouw zenuwstelsel tot rust, en die geef je door aan je baby.

Stembevrijdend zingen heeft een bijkomend bijzonder effect. Bij deze manier van zingen verklank je namelijk rechtstreeks wat je ervaart in het contact met jouw buikbaby. Dat wat je met woorden niet altijd kunt uitdrukken, kan jouw zingende stem wel. Er ontstaat echt contact, waarbij moeder en kind samen één worden in liefde en aandacht. Samenzwang.

Ik bied Samenzwang in drie vormen aan: als workshop, individuele sessie of serie van vijf avonden.

Verlang jij naar hart-tot-hart contact met jouw buikbaby maar twijfel je welke vorm het beste jou past? Twijfel je welke vorm het beste jou past? Neem contact op om samen te kijken welke variant aansluit bij wat jij nodig het.

Scroll naar boven