Individuele sessie

Individuele sessie Samenzwang

Soms is het fijn om de aandacht helemaal voor jou alleen te hebben. Voor jullie tweeën in dit geval: jou en je buikbaby. In een individuele sessie is er ruimte om dieper in te gaan op wat jij tegenkomt in het contact met jouw buikbaby.

Zwangerschap is een intense periode, waarin jij je voorbereidt op het moederschap. Er wordt niet alleen een kindje geboren, maar ook een ouder. De komst van jouw kindje verandert patronen en kan oude emoties aan het licht brengen. Daarom is het waardevol om even helemaal de focus op jou te hebben.

Omdat stembevrijding gaat over toelaten wat er nu is, geef je ruimte aan jezelf. Aan je vreugde en liefde, maar ook aan je angst en onrust. Als alles er mag zijn, dan kan echte verbinding ontstaan. Met jezelf, en met je kindje.

Individuele sessie Samenzwang

Tijdens een individuele sessie nemen we rustig de tijd om kennis te maken. Daarna leg ik uit wat we gaan doen en begeleid ik je door een geleide meditatie om contact te maken met jouw buikbaby. Je verwelkomt jouw kindje op jouw manier en visualiseert hoe hij of zij aanwezig is in jouw buik. Daarna help ik jou om klank te geven aan wat je ervaart in dit intieme contact.

Misschien vind je het lastig om contact te maken, of ervaar je spanning bij het uiten van klanken. Ik begeleid je hier met zachte aandacht doorheen. Op een gegeven moment is zo’n sessie rond. Je krijgt dan de tijd om na te voelen en de essentie van de ervaring te verankeren. Vanuit deze energie schrijf je een brief aan je kindje.

Ik werk altijd met wat zich in het moment aandient, en daarom zijn deze sessies voor elke zwangere weer anders. De uitkomst is telkens weer een intiem geschenk. Voor moeder en kind.

De individuele sessies zijn ook geschikt om samen met je partner te doen. Wil je hier meer over weten? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar boven